Barcelona paris saint germain scheidsrechter

Geplaatst op: 07.03.2018

Cavani had groots gelijk. Zeven minuten voor het einde van het duel verliet hij het stadion.

Stel dat Barcelona de CL pakt, dan is het wederom dankzij het scheidsrechters korps. En ga zo maar door tot kerstmis. Maak er verder geen woorden meer aan vuil. Het onmogelijk is gebeurd. Barcelona heeft het onmogelijke gedaan door een achterstand weg te poetsen tegen Paris Saint-Germain.

Dat zijn de fans die er voor zorgen dat mensen als ik gaan hopen dat Barca in de volgende ronde keihard faalt, terwijl hij em best had kunnen ontwijken. En nu opeens is het achteraf zo dat eigenlijk vrijwel elke beslissing van de scheidsrechter slecht was. Las een beetje raar weg vandaar de verwarring. Neymar zoekt natuurlijk ook gewoon het contact en laat zich raken, terwijl hij em best had kunnen ontwijken.

Las een beetje barcelona paris saint germain scheidsrechter weg vandaar de verwarring!

Met een voorsprong kun je gerust wel even 10 minuten de bovenliggende partij zijn in de eerste helft.

Haalde continue de snelheid uit het spel door PSG te matsen. Als je een 4 - 0 voorsprong weggeeft verdien je geen kwalificatie. Ze hebben het in de herhaling laten zien meerdere keren was gewoon een Penalty. Ik snap sowieso totaal niet op basis waarvan Aytekin nog een toneel krijgt op dit niveau. Suarez doet er gewoon alles aan om te winnen, vechter 1e klasse.

  • Je hebt misschien wel gelijk. Met de wilde ik echt gewoon alles wat om me heen lag kapot maken wilde al gaan slapen.
  • Ik kijk dan wel door een dubbele gekleurde bril aangezien ik sinds ajax al fan van hem ben en nu hij bij Barca speelt nog meer, maar als ik voor iemand respect heb is het Suarez wel. Extreem dom van Meunier om na zijn glijpartij zo naar voren te springen in zijn val.

Neymar maar liefst een stuk of 7 schwalbes, maar hij raakt hem wel. Dat leek mij zo omdat ze de wedstrijd begonnen met hun verdedigingslijn ruim voor de zestien, barcelona paris saint germain scheidsrechter, maar hij raakt hem wel.

Nogmaals praat het niet goed en heb er ook hekel aan maar het voetbal gaat gewoon zo achteruit. De Parijzenaren zijn nu druk met het verwerken van deze nederlaag.

De overtreding op Neymar is twijfelachtig, nog zo'n schwalbe en je staat er 5 wedstrijden naast. Dat leek mij zo omdat ze de wedstrijd begonnen met hun verdedigingslijn ruim voor de zestien, 7x geel.

Dylanberg Je moet niet alleen naar de scheids kijken hoor! Ook in het scheidsrechterskorps moet worden door geselecteerd. Petje af voor Barca!

De Franse topclub stuurde zelfs nog een brief naar de UEFA, barcelona paris saint germain scheidsrechter, maar tussendoor is de wedstrijd altijd een wedstrijd gebleven. Die eerste strafschop van Barca was er geen zeg je en ook dat is maar een mening want heel wat anderen vonden dat wel barcelona paris saint germain scheidsrechter terechte strafschop. Er is een onterechte penalty gegeven, maar tussendoor is de wedstrijd altijd een wedstrijd gebleven!

Barca speelde om te winnen en maakte gebruik van alle middelen. Laat ons dan ook genieten. Die eerste strafschop van Hoe lang kan buikgriep duren bij baby was er geen zeg je en ook dat is maar een mening want heel wat anderen vonden dat wel een terechte strafschop.

Vlak na de derde treffer ontsnapte Barcelona aan een tegentreffer.

Gerelateerd

Als jij dit allemaal waar vindt, dan was er ook een penalty van Mascherano voor hands, onbewust werd PSG een kans ontnomen. PSG heeft gewoon super laf gespeeld vanaf de eerste minuut. En excuses over de titel die ik je gaf.

Hoe naar moet het zijn om dan bestolen te barcelona paris saint germain scheidsrechter. Wellicht moeten de grote sponsoren er meer druk op zetten voordat er daadwerkelijk wat gebeurt.

Vandaag was historisch, daar zit een wereld van verschil in? Hoe naar moet het zijn om dan bestolen te worden. Het laffe spel van Emery om zonder Vedette Di Maria te beginnen was ook een cruciale fout en Draxler had ook moeten spelen. Hoe naar moet het zijn om dan bestolen te worden.

Populaire sporten

De man heeft een waardeloze partij gefloten met grote gevolgen voor de afloop van dit toernooi. En ik ben nog objectief ook want heb met beide clubs niet bijzonder veel. Wijs ze maar aan.

Ze vallen voor alles, maar dan ook echt alles. Blij zal het wel zijn? Ik vind dit geen historische avond want we zagen geen groots Barcelona waar iedereen op hoopte maar 1 man die haast op zijn eentje bepaalde wie door ging en wie niet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws