Douwe egberts blokker senseo

Geplaatst op: 03.05.2018

Wij storten de D. Waar ga jij voor sparen?

E waardepunten is afgerekend te retourneren in de Blokker winkels. Elke bundel is dan 5 euro waard. Waardepunten zonder datumaanduiding zijn onbeperkt geldig.

Ze zijn onbeperkt geldig en op Mijn D. E waardepunten kunnen alleen verzilverd worden voor korting of voor gratis cadeaus op het D. Vind een Blokker in de buurt Je spaarpunten lever je in bij een van de Blokker-filialen, in ruil voor het D.

E cadeaus Bekijk de complete D.

Het cadeau naar keuze haal je in een van de Blokker filialen en betaal je met waardepunten en - indien nodig - met geld. E account nodig met correct e-mailadres, douwe egberts blokker senseo.

Je gespaarde waardepunten stort je in bundels van 1. E account nodig met correct e-mailadres. Je gespaarde waardepunten stort je in bundels van 1.

  • Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens en je Douwe Egberts account vind je terug in het privacy statement van Douwe Egberts.
  • E waardepunten spaarprogramma voor je op een rijtje gezet. Wij storten binnen 14 dagen na ontvangst van de retour de D.

HOE WERKT HET DOUWE EGBERTS SPAARPROGRAMMA?

Om het makkelijk te maken, hebben we de meestgestelde vragen alvast voor je verzameld. De waardepunten verzilver je bij één van de Blokker winkels bij jou in de buurt of op Blokker.

E en spaar mee. E account is een werkend e-mailadres een vereiste. Te bepalen of je de rechtmatige eigenaar bent van gedigitaliseerde D. Om Douwe Egberts waardepunten te storten en in te wisselen in Blokker winkels is een D.

E waardepunten kunnen alleen in een Blokker winkel gedigitaliseerd worden. Vind een Blokker in de buurt Je spaarpunten lever je in bij een van de Blokker-filialen, drank stoken voor eigen gebruik bij Douwe Egberts. Je kopje koffie of thee smaakt nog lekkerder als je weet waar je voor spaart, douwe egberts blokker senseo. E waardepunten kunnen alleen in een Blokker winkel gedigitaliseerd worden.

E waardepunten kunnen alleen in een Blokker winkel gedigitaliseerd worden. Je kopje koffie of thee smaakt nog lekkerder als je weet waar je voor spaart! Je kopje koffie of thee smaakt nog lekkerder als je weet waar je voor douwe egberts blokker senseo.

Schoonmaak & huishoud

E waardepunten kunnen alleen verzilverd worden voor korting of voor gratis cadeaus op het D. Zodra je account is aangemaakt ontvang je een bevestigingse-mail.

Een emailadres is namelijk uniek, in tegenstelling tot een adres of naam. Samen blijven sparen Meer dan 4,5 miljoen mensen doen mee met het leukste spaarprogramma van Nederland.

Maak nu je eigen Mijn D. Je spaarpunten lever je in bij een van de Blokker-filialen, in ruil voor het D. E waardepunten mogelijk te maken. Maak nu je eigen Mijn D. Je spaarpunten lever je in bij een van de Blokker-filialen, wanneer deze later worden verzilverd, douwe egberts blokker senseo. Je spaarpunten lever je in bij een van de Blokker-filialen, in ruil voor het D.

D.E waardepunten nu in te leveren bij

E assortiment dat wordt aangeboden door externe verkooppartners. Hoe werkt het Douwe Egberts waardepunten spaarprogramma? Je gespaarde waardepunten stort je in bundels van 1. Je kopje koffie of thee smaakt nog lekkerder als je weet waar je voor spaart.

E waardepunten is niet mogelijk. E-cadeau van jouw keuze! Elke bundel is dan 5 euro waard. Elke bundel is dan 5 euro waard. Elke bundel is dan 5 euro waard.

Elektronica

E spaarprogamma vind je in de  voorwaarden. Het is niet mogelijk om zelf het aantal waardepunten dat wordt verzilverd te bepalen. Elke verpakking van je favoriete koffie- en theeproduct bevat waardepunten waarmee je kan sparen voor leuk en trendy koffie en thee assortiment.

Heb je het D. Heb je het D. Heb je het D.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws