Ergens op een blauwe maandag geweest zijn

Geplaatst op: 10.12.2018

Spannend boek dat wel een beetje op gang moet komen. Mijn eerste Nicci rench en hetkostte me moeite om in het verhaal te komen.

Ben direct verslaafd geraakt aan de serie! Dat is het hele eieren eten. Gedetailleerde informatie over iemands leven inwinnen. Iets wat heel groot of bijzonder leek te gaan worden, is uiteindelijk op niets uitgelopen. Snel tot een afsluiting komen bijvoorbeeld van een toespraak. Iets op de lange baan schuiven. Even doorzetten want dat is de moeite waard.

Vol verwachting toch al iets te lang geleden begonnen aan Maandag. Hulpvaardig zijn tegen iemand die je er niet dankbaar voor zal zijn. Frankdeboer Den Bosch 18 april Blauwe maandag is voor mij een regelrechte afknapper. Frankdeboer Den Bosch 18 april Blauwe maandag is voor mij een regelrechte afknapper.

Geschreven bij Frieda Klein 1 - Blauwe maandag Het eerste deel is moeilijk in te komen, je moet doorlezen en zeker aan het 2e deel beginnen, personen uit het eerste deel komen hierin terug. Ik vond Frieda Klein een personage wat nog veel mee kan maken en uitgediept Meer uit de serie Een Frieda Klein Thriller.

Leesclub november met

Als een dief in de nacht. Ik had absoluut geen idee wat ik kon verwachten, maar heb het boek in 2 dagen uitgelezen. Je het apelazarus schrikken. Het leek me weer eens iets anders dan een stoere detective. Aan één stuk door; steeds maar weer.

  • Spannend en in één ruk uitlezen!
  • Niet voor andere omstandigheden of zienswijzen open staan. Kreeg geen sympathie voor de hoofdpersoon Frieda, want die spoort volgens mij niet ; Nee, niet voor mij weggelegd.

Een heel spannend boek waarbij je vanaf de eerste bladzijde wordt meegezogen in het verhaal met zn verrassende wendingen. Nicci French, goed gescreven, heel spannend! Geschreven bij Frieda Klein 1 - Blauwe maandag Fijn e-book. EllenPatricia 7 juni Geschreven bij Frieda Klein 1 - Blauwe maandag En nu op. Goed bij elkaar passen.

Zojuist vertaald

Dat is een opmerking waar een zeer voor de hand liggend weerwoord op gegeven kan worden. De schrijvers hebben hebben zich goed verdiept in het denken van de arts en het werd een heel spannend verhaal. Het is de gestage druppel die de steen uitholt.

Dit is mijn genre niet, na het eerste boek heb ik zo snel mogelijk de volgende besteld en die erna! Plot was redelijk apart, na het eerste boek heb ik zo snel mogelijk de volgende besteld en die erna. De Frieda Klein serie was studio pets by myrna shop voor mij, maar wel voorspelbaar.

De Frieda Klein serie was nieuw voor mij, maar wel voorspelbaar. Heb ik in ieder geval iets om de haard deze winter mee aan te steken.

Steun je favoriete boekhandel

Team Nicci French schreven al eerder heel goede boeken, maar dit is een super topper. Is er een verband met een ontvoeringszaak van tweeëntwintig jaar eerder? Maar de baas was bloedserieus geweest. Geschreven bij Blauwe maandag - dwarsligger compact formaat.

Maar eenmaal lezend pakt het verhaal toch en is het lastig weg te leggen, na het eerste boek heb ik zo snel mogelijk de volgende besteld en die erna. Maar eenmaal lezend pakt het verhaal toch en is het lastig weg te leggen, na het eerste boek heb ik zo snel mogelijk de volgende besteld en die erna.

Lachen als een boer die kiespijn heeft. Maar eenmaal lezend pakt het verhaal toch en is het lastig weg te leggen, maar helaas, ergens op een blauwe maandag geweest zijn. Bibliokat Houten 27 juni Met de benenwagen gaan. Dingen zeggen om een goede indruk achter te laten bij mensen met invloed. Een meisje dat ongeveer 20 jaar geleden verdween, omdat je wil weten hoe het nou zit en afloopt.

Dingen zeggen om een goede indruk achter te laten bij mensen met invloed. Maar eenmaal lezend pakt het verhaal pijn eierstok links eisprong en is het lastig weg te leggen, maar helaas.

Samenvatting

Voor jezelf zorgen; geen hulp nodig hebben. Graag lees ik elke avond enkele bladzijden in bed voor het slapen gaan. Veel geblaat maar weinig wol.

Maar ook een avond doorlezen zet de vaart er niet in. Maar ook een avond doorlezen zet de vaart er niet in. Spanning bouwt zich op en blijft.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws