Firefox startpagina google instellen

Geplaatst op: 13.05.2018

In het bovenste gedeelte dat Startpagina heet, verwijdert u de gemarkeerde tekst naast Adres. Hoe meer aanpassingen je doet om Firefox in te stellen, hoe sneller je ermee kunt werken omdat het programma met de zelf gekozen opties voor jou het beste werkt. Als je browser hieronder niet wordt vermeld, raadpleeg je de hulpbronnen bij die browser voor informatie over het wijzigen van de zoekinstellingen.

Neem Google mee op uw smartphone of tablet. Klik op 'Ja' om het instellen te voltooien. Wilt u Google ook als uw startpagina instellen? Klik op Toevoegen aan Internet Explorer. Selecteer Google onder Standaardzoekmachine. Internet Explorer 8 Open Internet Explorer.

Klik onderaan op Openen , schakel over naar de bureaubladmodus en voeg Google toe aan uw browser.

In het bovenste gedeelte dat Startpagina heet, verwijdert u de gemarkeerde tekst naast Adres. We weten niet voor welke internetbrowser we u instructies moeten geven. Als u ingelogd bent, kunt u beginnen met zoeken?

Stel Google in als uw zoekprovider Klik op de pijl-omlaag links naast het zoekvak, firefox startpagina google instellen. Als u ingelogd bent, kunt u beginnen met zoeken.

Nu kunt u direct zoeken via Google, op welke website u ook bent.
  • Klik op Toevoegen aan Internet Explorer.
  • Lees hoe u Google instelt als uw standaardzoekmachine.

Firefox startpagina instellen

Klik op Opera in het bovenste menu en selecteer Instellingen en vervolgens Voorkeuren. Firefox ging evenals andere browsers de strijd aan met Internet Explorer om een plaatsje te veroveren op de browsermarkt en dat is wat Firefox aardig goed gelukt want het programma heeft vele tevreden gebruikers.

Klik vervolgens op Ja in het pop-upvenster. Probeer op de naam van uw browser in het bovenste menu te klikken en vervolgens Voorkeuren , Instellingen of Opties te selecteren. Er wordt een nieuw tabblad geopend. Klik op Firefox in de linkerbovenhoek, selecteer Opties en klik vervolgens op Opties in het rechtermenu.

Mobiel Open Google Chrome.

We weten niet voor welke internetbrowser we u instructies moeten geven. Selecteer vervolgens Firefox startpagina google instellen in het menu. Selecteer vervolgens Internetopties in het menu.

Here two options to help you switch to the desktop:. Sleep met uw muis het onderstaande blauwe Google-pictogram naar het pictogram Startpagina in de rechterbovenhoek van uw browser.

Uw homepage wijzigen

Klik op 'Ja' om het instellen te voltooien. Klik op 'Ja' om het instellen te voltooien. Er wordt een nieuw tabblad geopend.

Hierna opent een scherm waar je diverse instellingen voor de browser kunt regelen. Selecteer naast Opstarten de optie Starten met de startpagina in het dropdown-menu om Google te zien wanneer u uw browser opent. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Selecteer naast Opstarten firefox startpagina google instellen optie Starten met de startpagina in het dropdown-menu om Google te zien wanneer u uw browser opent.

Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken.

Inhoudsopgave

Klik op Als standaard instellen en klik op Sluiten. Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw browser en selecteer Instellingen. Hier kun je jouw favoriete website opgeven door het webadres in de balk in te typen.

We weten niet voor welke internetbrowser we u instructies moeten geven. Uw wijzigingen worden opgeslagen. Uw wijzigingen worden opgeslagen. In het bovenste gedeelte dat Startpagina heet, firefox startpagina google instellen u de gemarkeerde tekst naast Adres. In het bovenste gedeelte dat Startpagina heet, verwijdert u de gemarkeerde tekst naast Adres, firefox startpagina google instellen.

In het bovenste gedeelte dat Startpagina heet, verwijdert u de gemarkeerde tekst naast Adres. Selecteer naast Open nieuwe vensters met de optie Startpagina in het dropdown-menu.

Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen

Als er Extra in het bovenste menu staat, klikt u daarop en selecteert u vervolgens Internetopties. Google instellen als standaardzoekmachine Als je elke keer dat je zoekt resultaten van Google wilt ontvangen, kun je Google instellen als standaardzoekmachine. Open naast Als Firefox start het dropdown-menu en selecteer Mijn startpagina tonen.

Log in bij Google en zie, gepersonaliseerde voorspellingen op al uw apparaten, firefox startpagina google instellen, verwijdert u de gemarkeerde tekst naast Adres. In het bovenste gedeelte dat Startpagina heet, verwijdert u de gemarkeerde tekst naast Adres.

Als je browser hieronder niet wordt vermeld, verwijdert u de gemarkeerde tekst naast Adres. Volgens ons is Google al uw zoekprovider.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws