Fles openen zonder opener

Geplaatst op: 20.12.2018

Steek het lemmet in de kurk. Draai met je handschoenen aan de afgebroken glazen bovenkant eraf en trek — hopelijk — de kruk mee.

Custom logo ontwerp metalen hoed flesopener cap sleutelhanger opener met logo. Vouw het papier zo vaak mogelijk dubbel als je kunt en houd de fles dan net zo vast als je zou doen als je de fles met een aansteker zou openmaken.

Gebruik een sterke schaar. Draai zo hard als je kunt. Steek één van de paperclips aan de zijkant in de fles. Open fles oplaadbare wijn zonder compact kan flesopener.

Je hebt een schroef nodig met veel schroefdraad zoals een parkerschroefhoud je de fles met je ene hand vast en de schoen met je andere hand, een hamer en een oppervlak om te wrikken op ongeveer de hoogte van de bovenkant van de wijnfles.

Deze producten of leveranciersresultaten zijn vertaald voor uw gemak met behulp van vertaaltools. Je hebt een schroef nodig met veel schroefdraad zoals een parkerschroefhoud je de fles met je ene hand vast en de schoen met je andere fles openen zonder opener, een hamer en een oppervlak om te wrikken op ongeveer de hoogte van de bovenkant van de wijnfles. De ruimte onder de dop wordt gaandeweg steeds groter en het wordt makkelijker om de punt van de sleutel onder de dop het weer vandaag in montpellier krijgen.

Gebruik een grote lepel, fles openen zonder opener.

China groothandel 3D double side custom logo flesopener.

Groothandelaren

Een brede verscheidenheid aan fles openen zonder opener-opties zijn voor u beschikbaar, zoals openers. Je hebt eenvoudigweg een voorwerp nodig waarmee je de schroef beter vast kunt pakken dan met je vingers. Door de mogelijke vlekken op het tapijt is deze methode minder attractief. Shenzhen Sunway Wine Accessory Co. Het is ook een goed idee om het oppervlak te beschermen, bijvoorbeeld door de muur te bedekken met wat reclamefolders.

Je kunt een fles ook open krijgen met een stuk printerpapier hoe dikker, hoe beter. Draai de schroef in het midden van de kurk totdat deze er ongeveer 1 centimeter uitsteekt. Een vork is tevens geschikt. Draai de schroef in het midden van de kurk totdat deze er ongeveer 1 centimeter uitsteekt. Shenzhen Sunway Wine Accessory Co. Draai de schroef fles openen zonder opener het midden van de kurk totdat deze er ongeveer 1 centimeter uitsteekt.

Dag Sinter­klaas­je, dahag! Politie snijdt koets Sint en haalt hem van de weg

Zoek een zakmes of een schilmes. Trek met de tang aan de schroef. Ga door totdat de U zich lager dan de kurk bevindt en het rechte deel nog uit de fles steekt.

Antiek messing vliegtuig vorm bierfles opener.

Je zou tijdens het duwen een servet om de hals van de fles kunnen wikkelen. Gebruik de met vinyl bedekte haak als handvat en trek de kurk uit de fles, weg van je lichaam. Guangzhou Legotta Plastic Products Co! Guangzhou Legotta Plastic Products Co. Guangzhou Legotta Plastic Products Co, fles openen zonder opener.

Slapende piloot schiet bestemming voorbij

Zet druk onder een hoek en, hopla, hij gaat open! Gebruik de met vinyl bedekte haak als handvat en trek de kurk uit de fles, weg van je lichaam. Let op je handen, want je kunt makkelijk een knokkel openhalen aan de rand van de dop. Stel je eens een prachtige dag voor met een perfecte picknick, iemand die veel voor je betekent, een stokbrood, wat kaas, een fles wijn en Verwijderen kurk zonder gebroken corkscrew houten handvat wijn flesopener.

Zoek een fietshaak op van het soort waarmee je een fiets aan het plafond op kunt hangen. De eenvoudigste methode is misschien nog wel om de kurk gewoon in de fles te duwen als je het niet erg vindt om wat kurkresten in je wijn te krijgen. Nieuwe multi- functie fles blikopener 6 in 1 keuken tool koken gereedschappen bier opener wijn frisdrank, fles openen zonder opener. Zoek een fietshaak op van het soort waarmee je een fiets aan het plafond op kunt hangen?

Gebruik de kledinghanger als kurkentrekker! Deze producten of leveranciersresultaten zijn vertaald voor uw gemak met behulp van vertaaltools. Deze producten fles openen zonder opener leveranciersresultaten zijn vertaald voor uw gemak met behulp van vertaaltools?

Aangepaste hot selling dubbele sides' ontwerp zinklegering flesopener. Houd de fles stevig bij de hals in een hand zodat de top van je duim tegen de kleine randjes van de dop drukt. Het ijzerdraad moet recht tegen de rand van de fles liggen het haakje moet nog niet naar binnen wijzen.

Verwijderen kurk zonder gebroken corkscrew houten handvat wijn flesopener. De beweging van de fles moet langs de lengteas zijn en loodrecht op de muur. Verwijderen kurk zonder gebroken corkscrew houten handvat wijn flesopener.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws