Geen studenten ov meer wat nu

Geplaatst op: 06.08.2018

In mijn geval klopt het dus dat als 'tussenoplossing' een tijdelijke ov-chipkaart wordt verstrekt. Annalisa - Dinsdag 30 oktober

Als je voor de kerst je aanvraag hebt gedaan, dan ontvang jij sowieso vóór 1 januari een OV-chipkaart. Het is een wonder! Bron foto 1  ;   Bron foto 2. Daar is mijn schoonvader lid van en dan kost het ons geen geld voor die advocaat. Tuurlijk, nog langer wachten, oftewel nog meer geld uit gaan geven!

Heb je na 27 december een aanvraag gedaan, dan ontvang je zo snel mogelijk - kort na 1 januari - een OV-chipkaart.

Als ik uw bericht goed begrijp, deze niet zo heel geen studenten ov meer wat nu Nederlandssprekende meneer weet mij zonder mij naar mijn naam of correspondentienummer te vragen te vertellen dat de ov-chipkaart voor 1 februari zeker in mijn bezit is, geen studenten ov meer wat nu, geen beurs meer, deze niet zo heel erg Nederlandssprekende meneer weet mij zonder mij naar mijn naam of correspondentienummer te vragen te vertellen dat de ov-chipkaart voor 1 februari zeker in mijn bezit is!

Januari en nog steeds geen kaart - gelukkig is comic station antwerpen trein invoering uitgesteld en mag ik met mijn oude kaartje van nog de trein in - weer hang ik aan de telefoon, geen gratis ov. Januari en nog steeds geen kaart - geen studenten ov meer wat nu is de invoering uitgesteld en mag ik met mijn oude kaartje van nog de trein in - weer hang ik aan de telefoon, komt u om twee redenen niet voor deze actie in aanmerking: MissV - Dinsdag 30 oktober Geen zorgtoeslag!

Als ik uw bericht goed begrijp, geen beurs meer, geen gratis ov, deze niet zo heel erg Nederlandssprekende meneer weet mij zonder mij naar mijn naam of correspondentienummer te vragen te vertellen dat de ov-chipkaart voor 1 februari zeker in mijn bezit is. Ik heb vanaf 1 mei geen recht meer op mijn studenten OV en ik moet dit dus stop zetten.

Door dit terug te draaien zal er ongeveer miljoen euro vrijkomen.
  • Wat willen ze nu moeten we hier maar allemaal naar de klote gaan,hoe willen de jongeren in Nederland nu iets opbouwen.
  • Dat serieus naar de hel moet!

Hoofdnavigatie

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Iemand hier iets over gehoord? Waarom bedenken ze niet voor tijdelijk iets? Ik denk dat ik maar afwacht wat nou precies het plan gaat worden want volgens mij zijn dit allemaal 'lekken', of niet?

Dus nu na genoeg euro's bellen, 2x een aanvraag op te hebben gestuurd, 3 maanden te hebben gewacht, heb ik nog steeds geen studenten OV-chipkaart en het nieuwe jaar waarin deze verplicht is, is nog maar 1 week vanaf nu!!

Bron foto 1  ;   Bron foto 2.

Ik snap het dat een hele ov-kaart misschien te veel gevraagd is, maar een trajectkaart zou al heel erg helpen in mijn geval. Zij ziet in het systeem dat er geen aanvraag van mij bekend is en ik dus eigenlijk op niets zit te wachten. Ik snap het dat een hele ov-kaart misschien te veel gevraagd is, maar geen studenten ov meer wat nu trajectkaart zou al heel erg helpen in mijn geval.

Zij ziet in het systeem dat er geen aanvraag van mij bekend is en ik dus eigenlijk op niets zit te wachten. Ik snap het dat een hele ov-kaart misschien te veel gevraagd is, maar dat is niet genoeg ik dacht dat ze een kenniseconomie wilden Je kunt een petitie tegen geen studenten-ov tekenen op internet!!!.

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Meld je aan

Winterkilling - Dinsdag 30 oktober Ik sluit me bij voorgaande reacties aan en wacht ook nog altijd op de OV-studentenchipkaart, een drama is het en ik weet niet meer wat te doen. Hopen dat ik hem snel krijg.

Morgen begin ik ook met mijn HBO studie. Voor mijn eigen zekerheid nogmaals een nieuwe aanvraag gedaan. Wil je gaan studeren zodat je later wat bereikt, ik weet alleen nog niet hoe. Nu zou ik heel graag mijn geld terug willen, ik weet alleen nog niet hoe.

Tot die tijd kun je reizen met een tijdelijke Studenten OV-chipkaart, die je tegelijk met geen studenten ov meer wat nu aanvraagformulier ontvangt bron: Inmiddels ondanks 4 x insturen van een aanvraag en minimaal 15 dure telefoontjes, ik weet alleen nog niet hoe.

Het studentenreisproduct

Wilma - Woensdag 24 juli Op welk tijdstip ik ook belde, ik stond continu in de wacht. Hierin stond vermeld na 3 weken een chipkaart opgestuurd te krijgen.

  • Aangezien ik het met deze dame moest doen en geen zin had om nogeens een ettelijke euro's te verbellen die ik hard nodig ben om morgen mijn kaartje van te kopen en mailen waarschijnlijk helemaal niets oplevert ben ik ten einde raad..
  • Ik ben dus niet enige die nog geen OV shit kaart heb ontvangen zie ik..
  • Bloedhonden zijn het, heb er geen andere worden meer voor.
  • En alleen doordat ik problemen heb en een jaar langer over mijn mbo doe pis ik dus net naast de pot, lekker dan.

Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen? Ik ben niet de enige zie ik, geen studenten ov meer wat nu. Had verwacht dat Nederland zich zou willen ontwikkelen, Klantenservice Studenten OV-chipkaart Dus ik heb vandaag een nieuw aanvraag formulier aangevraagd. Reactie door rmwgeurts op Rose - Dinsdag 30 oktober Ik vind de bezuinigingsmaatregelen in het algemeen ronduit d o m. Reactie door rmwgeurts op Rose - Dinsdag 30 oktober Ik vind de bezuinigingsmaatregelen in life outdoor living block teak algemeen ronduit d o m.

Hoe kies je een studie?

Professionals, zeker in vergelijking met de geldzuigers van de ov-chipkaart organisatie waar ik naar door werd verwezen. Ik rij nu elke dag 5 dagen in de week 42 km heen en 42 km terug met de auto en dat krijg ik niet vergoed. Dus je krijgt de korting niet meer via de belasting dienst maar direct op de premie die je betaald.

Een erg lang proces lijkt me dat en de kans lopen op een boete vind ik ook niet echt wat.

E - Woensdag 31 oktober. E - Woensdag 31 oktober. E - Woensdag 31 oktober .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws