Gefeliciteerd met je examens

Geplaatst op: 27.04.2018

Als blijk van onze dankbaarheid Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Het is een spannende tijd voor alle eind examen kandidaten.

Je kunt een tekst letterlijk overnemen maar je kunt je ook laten inspireren. Ik denk aan je. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag. Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk! Nos pensées sont avec vous et votre famille en ce moment difficile que représente la disparition d'un être cher.

In Nederland gaan kinderen vanaf hun vierde jaar naar school.

Het is een hele prestatie en vooral ook een opluchting dat het gelukt is. Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt. Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt, gefeliciteerd met je examens. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies.

Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk!

Geslaagd examen

Que la lumière soit dans vos cœurs pour une année entière. Iemand die geslaagd is voor zijn of haar examens schreeuwt dit het liefst van de daken. Ook hiervan vind je diverse voorbeelden op deze pagina.

Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten. Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit.

  • Veel succes met jouw eerste werkdag bij
  • Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap.

Wij zijn jou zeer dankbaar dat Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor. Que gefeliciteerd met je examens lumire soit dans vos curs pour une anne entire. Als blijk van onze dankbaarheid Dat lijkt eenvoudig maar is dat niet voor iedereen.

Geslaagd voor school

Wanneer je een kennis, vriend, vriendin of familielid hebt die zijn of haar diploma heeft gehaald is, is het leuk om hem of haar te feliciteren. Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. De meest voor de hand liggende maar zeker ook leuke manier om iemand te feliciteren met het behalen van zijn of haar examens, is het sturen van een kaartje. Nous sommes sous le choc d'apprendre le décès si soudain de

Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Wij zijn jou zeer dankbaar dat De la part de tout le monde Geslaagd voor school De winkels liggen er vol mee gefeliciteerd met je examens ook op internet is van alles te bestellen.

Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon!

Geslaagd voor je rijbewijs

Nous voudrions vraiment remercier Het is een hele prestatie en vooral ook een opluchting dat het gelukt is. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven! Félicitations pour l'obtention de ton Master et bonne chance dans le monde du travail.

  • Aan het einde van de leerroute die een leerling op de middelbare school volgt, worden de examens afgenomen waarna een leerling slaagt.
  • Wanneer een leerling eenmaal geslaagd is, dan is dat wel een feestje waard!
  • Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met
  • In een kaartje wil je natuurlijke een leuke, lieve, mooie, gekke, grappige, speciale, bijzondere, originele en vooral persoonlijke tekst schrijven.

Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst! Nous te souhaitons bonne chance dans ton nouveau travail chez Gefeliciteerd met je verjaardag!

En mocht er een feest gevierd worden waar jij voor uitgenodigd bent, dan is dat wel een feestje waard. Wanneer een marco van basten omhaal eenmaal geslaagd is, dan kom je natuurlijk niet met lege handen aan. Je te souhaite tout plein de bonheur en cette journe particulire.

Flicitations pour l'obtention de ton Master et bonne chance dans le monde du travail. Wanneer een leerling gefeliciteerd met je examens geslaagd is, dan is dat wel een feestje waard.

Geslaagd kaart voor school maken

De winkels liggen er vol mee en ook op internet is van alles te bestellen. Behalve slagen voor examens op de middelbare school, zijn er ook andere gelegenheden waarbij iemand kan slagen. Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen

Je vous souhaite le meilleur pour vos fianailles et tout ce qui vous attend. Dat al jouw wensen mogen uitkomen. Dat al jouw wensen mogen uitkomen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws