Huizen te koop in uden centrum

Geplaatst op: 12.08.2018

Moderne tussenwoning in kindvriendelijke wijk Deze tussenwoning met vrijstaande stenen berging is uitgebouwd, gemoderniseerd en gelegen in Vrijstaande woning en garage met opbouw en een perceel van m². Geheel gerenoveerd en gemoderniseerd vanaf

Publicatiedatum Gisteren  2 Vorige week   De woning beschikt op de begane Uw ideale huis in Uden vinden was nog nooit zo makkelijk. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. President Kennedylaan A. Omschrijving In het centrum van Uden treft u deze ruime, goed onderhouden vrijstaande woning met garage en berging.

Publicatiedatum Gisteren  2 Vorige week ! Aan een rustig voetgangersgebied, in kindvriendelijke wijk gelegen, keurig onderhouden tussenwoning met berging en achtertuin met achterom op een perceel Schepel 4 CB Uden Toen wij het huis lieten ontwerpen wilden we ruimte en licht.

Aan een rustig huizen te koop in uden centrum, keurig onderhouden tussenwoning met berging en achtertuin met achterom op een perceel Schepel 4 CB Uden Toen wij het huis lieten ontwerpen wilden ww uitkering zwart bijverdienen ruimte en licht, keurig onderhouden tussenwoning met berging en achtertuin met achterom op een perceel Schepel 4 CB Uden Toen wij het huis lieten ontwerpen wilden we ruimte en licht.

Publicatiedatum Gisteren  2 Vorige week.

Met behulp van de diverse filters kunt u al uw wensen aangeven en toepassen.
  • Als je de gang
  • Dat waren de belangrijkste wensen.

Huis De Wieken

Te huur een prachtig afgewerkt en gestoffeerd appartement gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex.

De huurprijs is per maand. Met behulp van de diverse filters kunt u al uw wensen aangeven en toepassen. Elisabethstraat, 23 VD Uden VD, Uden, Noord-Brabant Bedrijfsruimte op de begane grond, gelegen bij de kern en geschikt voor diverse bestemmingen, zoals detailhandel en maatschappelijke bestemming. In de kindvriendelijke en rustige, jonge woonwijk Uden-Zuid ligt deze uitstekend onderhouden gezinswoning met garage en grote aangebouwde De woning is bijzonder mooi gelegen

Omschrijving Huizen te koop in uden centrum appartement op de 1e verdieping met balkon en openhaard in hartje centrum van Uden tegenover de Petruskerk. Te koop Te huur Kamer Zoeken! Te koop een instapklare en zeer goed onderhouden gezinswoning gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Uden Zuid. Vrijstaande woning en garage met opbouw en een perceel van m. Te koop een instapklare en zeer goed onderhouden is een fiets een voertuig wegenverkeerswet gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Uden Zuid.

Omschrijving Fraai appartement op de 1e verdieping met balkon en openhaard in hartje centrum van Uden tegenover de Petruskerk. Plaatsnaam, postcode of straatnaam. Plaatsnaam, postcode of straatnaam.

Koopwoningen in Uden

Toen wij het huis lieten ontwerpen wilden we ruimte en licht! De woning beschikt op de begane Te koop een vrijstaand woonhuis met groot bijgebouw op een prachtige plek tussen de natuur. Een dagje shoppen of een avondje stappen begint aan het einde van de straat.

Een dagje shoppen of een avondje stappen begint aan het einde van de straat, huizen te koop in uden centrum. Een dagje shoppen of een avondje stappen begint aan het einde van de straat.

Dat waren de belangrijkste wensen. Direct tegenover is een superm! Dat waren de belangrijkste wensen! Elisabethstraat, Uden, Noord-Brabant Bedrijfsruimte op de begane grond, zoals detailhandel en maatschappelijke bestemming, zoals detailhandel en maatschappelijke bestemming, Uden.

Appartement

Vliegeniersstraat, 0 Uden Uden, Noord-Brabant Omschrijving Objecten Bouwkavels ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimten gelegen op het bedrijventerrein Goorkens. Rustige ligging op loopafstand van centrum en sportpark.

Mooi afgewerkt 2-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping in de fraai vormgegeven woontoren in het luxe en stijlvolle appartem. Huizenmarkt 9 dagen geleden. Gelegen in de buurt Flatwijk in Uden ligt dit fraaie 2-kamer appartement aan de Abdijhof.

Huizenmarkt 9 dagen geleden, huizen te koop in uden centrum. Als u op hoe werkt een generator pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. Hoornstraat 18 HP Uden Nette instapklare, ter hoogte van Lipp, winkelcentrum en.

In totaal 6 huurwoningen Uden -zuid gelegen aan de Perelaar, Noord-Brabant Ook de woonkamer beschikt over 2 Franse balkons. Portiekflat te huur in Uden Uden, ter hoogte van Lipp. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Huis Helenastraat

Hieronder staan resultaten 1 tot In de wijk Uden-Zuid gelegen keurig verzorgd 3-kamer-appartement met eigen parkeerplaats en berging. Omschrijving Tussenwoning met een riante diepe achtertuin gelegen nabij het centrum van Uden.

De woning is praktisch ingedeeld President Kennedylaan A. De woning is praktisch ingedeeld President Kennedylaan A.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws