In een groen knollenland youtube

Geplaatst op: 16.12.2018

En daar doen we ook niets aan nietwaar? In andere liedboekjes worden de titels, 'Op twee haasjes' en 'Al in een groen groen knollenland' gebruikt. Ja ik had daar ook wel last van, was niet fijn die jager.

Dubbele moraal in mijn ogen, ook al kies ik er voor om sowieso zo min mogelijk vlees te eten. Blijkbaar was het laatste voorstel onder andere dat jagers maar moesten aantonen hoeveel overschot aan wild er is. Daarom werd er een alternatief couplet gemaakt. Wij kleinkinderen waren bovendien met onze kleine vingertjes uitstekend inzetbaar als eenden, fazanten en duiven moesten worden ontdaan van hun donsveren en met name de pennen die in hun vel bleven steken nadat opa het grove werk had verricht.

Publiceer vandaag nog jouw eerste artikel! We stonden zo dicht bij de natuurlijke voedselketen als we er nu - met alle rotzooi die wordt geproduceerd - vanaf staan. De muziek is gecomponeerd door Johannes Worp.

Gelukkig maar dat dit liedje onbekend was bij je, in een groen knollenland youtube, het is ook vreselijk die hazen schietende jager. Iedereen at er goed van. Hoe klein en hoe onbetekenend het in sommige ogen ook leek. Daarna werd het liedje gezongen met de volgende tekst. Iedereen at er goed van.

Daarna werd het liedje gezongen met de volgende tekst;. De jager legde daarna uit dat hij wel moest, omdat het in de tekst stond. Hoe klein en hoe onbetekenend het in sommige ogen ook leek.
  • In een groen, groen, groen, groen knollen-knollenland.
  • En dat is wat ik mij herinner.

In een groen groen knollenland

Het ongelooflijke respect van mijn opa en naderhand zijn zonen en kleinzonen ten aanzien van natuur. Eens in de zoveel tijd laait de discussie weer op: En wie moet dat eigenlijk dan gaan controleren? Of fazant met pruimen. Want een waanzinnig idee om te denken dat je elke rondhuppelend konijn of vliegend houtduifje kunt tellen.

  • Dan vliegen vlinders rond en zoemen bijen.
  • En wie moet dat eigenlijk dan gaan controleren?

Kunnen genieten van flora en fauna. Vrouwen konden meehelpen in de drijfjacht en keuken? Jagen was voorbehouden aan stoere mannen.

Samen met zijn hond Astrid - een In een groen knollenland youtube staander - kon hij uren dwalen over de Brunssumerheide. En als hij op de jacht was, zo veel gekeken vroeger.

Ben je dood, sta je alsnog in de kou in je onderbroek...

Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay. Ook hielpen we hem met het villen van de konijnen. Ik ben niet gek!

Sponsored Bespaar Continu Altijd korting op duizenden herhaalaankopen. Ja ik had daar ook wel last van, was niet fijn die jager. Ik kende het liedje niet en gelukkig maar Dan vliegen vlinders rond en zoemen bijen. Sponsored Bespaar Continu Altijd korting op duizenden herhaalaankopen. Vrouwen konden meehelpen in de drijfjacht en keuken. In een groen knollenland youtube kende het liedje niet en gelukkig maar Dan vliegen vlinders rond en zoemen bijen.

Share this artist:

Daarom werd er een alternatief couplet gemaakt. Is Theun wel een echte masculiene man? Publiceer vandaag nog jouw eerste artikel! Ik ben altijd een beetje verbaasd over die discussie, maar daar zal mijn achtergrond als kleindochter van een gedreven jager wel debet aan zijn. Wanneer ik door ons mooie groene knollenland wandel, dan begrijp ik die inspiratie helemaal.

Wij keken altijd uit naar het jachtseizoen. Wij keken altijd uit naar het jachtseizoen! Nieuwere post Oudere post Homepage.

Tallsay is een leuke en makkelijke manier om verhalen, dan vanuit hun torentjes onzin te verspreiden. Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay. Nieuwere post Oudere post Homepage. Tallsay is een leuke en makkelijke manier om verhalen, dan vanuit hun torentjes onzin te verspreiden. Ik ben altijd een beetje verbaasd over die discussie, in een groen knollenland youtube, met veel plezier binnen.

Favoriete berichten

En daar doen we ook niets aan nietwaar? In een groen, groen, groen, groen knollen-knollenland. Adriaan pakte vervolgens het geweer van de jager af en boog de loop krom.

Is Theun wel een echte masculiene man. Met plezier gelezen en genoten van de wonderschone natuurplaatjes. Is Theun wel een echte masculiene man. Is Theun wel een echte masculiene man.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws