Las palmas restaurant rotterdam menukaart

Geplaatst op: 10.10.2018

Wilhelminakade AP Rotterdam caferotterdam. Dat zijn wel je ambassadeurs in het land

Dit alles wordt vergezeld door mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette kazen of een lekker dessert. De eerste keer had ik de boeking voor een doordeweekse avond gemaakt via de website. Allemaal bedoelt met een knipoog, maar na 2,5 uur had ik behoorlijk de neus vol van de bemoeienissen van deze beste man.

Helemaal Herman den Blijker. Hier en daar een kaarsje zou niet misstaan.

Dit was kabeljauw uit een visstick gepeuterd en in elkaar gedrukt. Als voorgerecht tonijn en salade met gamba. Als voorgerecht tonijn en salade met gamba? Een schaal Las Palmas besteld. Was men zeer karig mee, moest vragen om nog een 2e broodje.

Als je naar het toilet gaat lijkt het wel of je in een verouderde voetbal kantine staat.
  • Gisteravond fantastisch gegeten in Las Palmas.
  • De uitleg van de gerechten werd helaas afgeraffeld, dat was niet persoonsgebonden, dat was gedurende de hele avond.

Beste gasten,

De bediening is vriendelijk, alert en kundig. De bediening was stuk voor stuk ontzettend vriendelijk en attent er was tijd voor een praatje en ieder gerecht werd helemaal toegelicht! Het eten was heerlijk, maar geen desserkaart?? Niet al te grote porties maar voldoende.. We kozen voor 4-gangenmenu. Gisteravond prima gegeten in Las Palmas.

Wat een drama tent. Eersterangs plaatsen, waarbij je van alles kunt zien en proeven. Met echtgenoot en goede vriendin hier op geen studenten ov meer wat nu zondag gaan eten.

Veel stof troep op de grond versleten vloer. De Gillardeau zijn onze favoriet. Wat een drama tent. Het prijskaartje dat hieraan hing was echter astronomisch en wat overdreven. Sfeer in las palmas restaurant rotterdam menukaart restaurant vonden wij erg relaxed, waarbij je van alles kunt zien en proeven, waarbij je van alles kunt zien en proeven.

Wie mogen we bedanken?

Hoe was je ervaring? Ik snap wel dat het personeel instructies krijgt om zoveel mogelijk te verkopen, maar je kunt overdrijven. Michel Damstraten 22 punten.

Met 4p hier gegeten tijdens Wereldhavedagen. We vroegen of het menu al klaar was en zij vroeg aan ons. Laatste keer aan de chef tafel gegeten.

Wat direct opvalt is de uitzonderlijk vriendelijke ontvangst van las palmas restaurant rotterdam menukaart gastvrouw en. Ze serveren de meest pure en dagverse seizoensproducten.

Laatste keer aan de chef tafel gegeten! Laatste keer aan de chef tafel gegeten.

Hoe was je ervaring?

We hebben hier de hele avond gezellig genoten van de sfeer, alle culinaire hoogstandjes vooral de Kingcrab poten en alle bubbels en mooie wijnen. Vind het erg jammer, want we hadden ons er erg op verheugd. Het dessert was echter wel weer goed van smaak. Het was inderdaad een verrassing Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frietjes en salade.

  • We hebben een bijzonder leuke avond gehad.
  • Wij hebben met z'n zessen heerlijk genoten bij Las Palmas al is het al weer even geleden.
  • Het eten is gewoon heel erg goed en daar is de prijs dan ook naar.
  • Zonde van het geld.

Een las palmas restaurant rotterdam menukaart gedeeld door Restaurant Las Palmas laspalmas op 27 Feb om 8: Huis te koop bisschopsmolenstraat ettenleur werd een aperitief rondgedeeld zonder te vragen waardoor wij ervan uit gingen dat dit bij de arrangement afspraak hoorde, las palmas restaurant rotterdam menukaart. Een bericht gedeeld door Restaurant Las Palmas laspalmas op 27 Feb om 8: Er werd een aperitief rondgedeeld zonder te vragen waardoor wij ervan uit gingen dat dit bij de arrangement afspraak hoorde?

Een bericht gedeeld door Restaurant Las Palmas laspalmas op 27 Feb om 8: Er werd een aperitief rondgedeeld zonder te vragen waardoor wij ervan uit gingen dat dit bij de arrangement afspraak hoorde. Een bericht gedeeld door Restaurant Las Palmas laspalmas op 27 Feb om 8: Er werd een aperitief rondgedeeld zonder te vragen waardoor wij ervan uit gingen dat dit bij de arrangement afspraak hoorde? Waren zeer kleine hapjes en ook de smaak was niet bijzonder. We konden aangeven wat we wel en niet lekker vonden.

De 10 Beste Restaurants op de Kop van Zuid

Natuurlijk is het geen goedkoop restaurant wij lezen hierover veel kritiek , het is geen wokrestaurant maar je wordt hier verwend met unieke, dagverse producten en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Las Palmas is in 2 woorden samen te vatten Toen dat werd neergezet dacht ik:

Vorige week gegeten met ons zoontje van 6 jaar. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Vorige week gegeten met ons zoontje van 6 jaar!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws