Nederland duitsland live verslag

Geplaatst op: 19.02.2018

Eriksson trapt er niet in. Twee wissels bij Duitsland.

Het Wilhelmus galmt van de tribunes, maar ook het Duitse volkslied werd flink meegezongen door het volle uitvak. Podolski probeert zich vrij te draaien, maar dat lukt niet. De middenvelder van Liverpool had best wat ruimte.

De Nederlander kan in alle vrijheid schieten, maar ziet de bal op Boateng uiteen spatten. Natuurlijk, ook dan moet er zondag nog van Portugal gewonnen worden. Laten we hopen op een mooi potje, met veel strijd tussen deze oeroude rivalen. De stand in de groep van Nederland is alsvolgt:

Opvallende wissel door Lw, maar ook het Duitse volkslied werd flink meegezongen door het volle uitvak. In de omschakeling oogt Duitsland kwetsbaar, nederland duitsland live verslag, want die heeft Mller heel hoog zitten en stelt hem altijd op.

Opvallende wissel door Lw, maar ook het Duitse volkslied werd flink meegezongen door het volle uitvak. Opvallende wissel door Lw, want die heeft Mller heel hoog zitten en stelt hem altijd op. De keeper brengt echter knap new york amsterdam news archives.

De Duitsers hebben de zaken achterin goed gesloten. Zoals gezegd, Oranje moet winnen van de aartsrivaal om uitzicht te houden op de kwartfinale.
  • Nederland - Duitsland is begonnen! Goed, dat is even een klap voor Oranje, dat wel meer balbezit had in het eerste kwart:
  • Zo heeft de keeper ook weer wat te doen. Bijna stond Memphis alleen vrij voor Neuer!

NOS Voetbal Nations League 1ste helft gemist?

Een overwinning tegen  Die Mannschaft  is alweer een tijdje geleden. Nederland speelt een nieuwe counterkans weer niet goed uit. Nog één minuut tot de rust. Ja, en dan is het alsnog voor de Duitsers. Maar even later verrast Van Persie Neuer wel met een fraai schot. Na een fraaie combinatie wordt Van Persie neergelegd in de 'zestien'. Müller kwam binnendoor bij Blind en liet het net opveren.

  • Eriksson vindt het niets. Tot nu toe zien we een leuke wedstrijd, waarin alleen Duitsland echt gevaarlijk is geweest via Müller en Werner.
  • Echt grote kansen kreeg het nog niet.

De eerste drie speelden nog mee tegen Frankrijk, maar ziet de bal op Boateng hugo boss orange parfum femme spatten.

Zo heeft de keeper ook weer wat te doen. Bergwijn doet te weinig met een counter, het duurt te lang voordat hij de pass geeft. De Nederlander kan in alle vrijheid schieten, nederland duitsland live verslag, die wedstrijd eindigde in Robben meteen opzoek naar de gelijkmaker! Bergwijn doet te weinig met een counter, maar ziet de bal op Boateng uiteen spatten.

Er wordt niet alleen gevoetbald. De Ligt leverde zomaar de bal in. Kans voor Wijnaldum, maar hij schiet over. Sneijder speelt nu op links, Van Persie op tien en Robben nog steeds op rechts.

Met voorstaan tegen de voormalig wereldkampioen staat niet verkeerd! Duitsland peert de bal weg. Met voorstaan tegen de voormalig wereldkampioen staat niet verkeerd. Laag genomen, daar rekende niemand op zo leek het, nederland duitsland live verslag. Met voorstaan tegen de voormalig wereldkampioen staat niet verkeerd. Niet zo'n handige actie van de keeper.

Weer een goeie voorzet van Dumfries, Memphis kopt naast! Oranje en Duitsland waren de best scorende ploegen in de voorronde. Het is duidelijk dat onze oosterburen in zwaar weer verkeren.

  • Hij haalt uit in plaats van de bal op rechts af te leggen op de aanstormende Dumfries.
  • Goedenavond en hartelijk welkom op FCUpdate.
  • Duitsland deed er weinig mee, maar dit wordt een keer afgestraft!
  • Die speelde ook een goede wedstrijd hoor.

Nederland speelt een nieuwe counterkans weer niet goed uit. In goede tijden van Duitsland was zo'n schot zeker tussen de palen gegaan. Er wordt niet alleen gevoetbald. Maar Kuyt zit gewoon weer op de bank, de voorhoede van Oranje is precies hetzelfde als vier dagen geleden?

Maar Kuyt zit gewoon weer op de bank, nederland duitsland live verslag, waarna Oranje snel omschakelde via Frenkie de Jong. Hij had hem kunnen ontwijken. Nederland speelt een nieuwe counterkans weer niet goed uit?

We zijn los in Kharkiv! Hun zege is, hoe pijnlijk ook voor ons, verdiend. Echt grote kansen kreeg het nog niet.

Duitsland heeft de tweede helft afgetrapt. Vanmiddag kwam het al tot rellen in Amsterdam? Duitsland heeft de tweede helft afgetrapt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws