Samsung contacten overzetten naar gmail

Geplaatst op: 01.08.2018

Om je contacten op je nieuwe Samsung-smartphone te krijgen kun je ook je Samsung-account gebruiken. Contacten die u een e-mail stuurt niet meer automatisch opslaan Ga op uw computer naar  Gmail.

We hebben een speciale app die je helpt met de switch naar een nieuwe GSM: Het overzetten van al je contacten is natuurlijk het eerste dat je wilt doen. We leggen het je graag uit. Al je contacten eenvoudig overzetten naar je Samsung telefoon met een App Techniek staat niet stil. Contactpersonen die opgeslagen zijn op je sim-kaart zijn alleen inzichtelijk op het toestel waar jouw simkaart in zit. Het overzetten van je contactpersonen is een eenvoudig klusje bij GSM's van Samsung.

Op die manier hoef je in de toekomst nooit meer aan te klooien met het overzetten van contactpersonen.

Hieronder worden de voordelen per account uitgelegd. Druk op het linkerknopje van je toestel en dan krijg je de instellingen van je contacten te zien, samsung contacten overzetten naar gmail.

Hieronder worden de voordelen per account uitgelegd. Hieronder worden de voordelen per account uitgelegd. Bespaar jezelf veel tijd en geld: Neem gerust contact op: Een van de beste Apps is Copy My Data.

Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter Maandag - vrijdag: Over het beheren van contactpersonen op je Samsung-smartphone vind je op onze supportpagina's meer informatie.

Sla al je contacten op de simkaart op

Geschreven door René Dekker. Neem dan zeker een kijkje op Telefoon. Bespaar vele tientallen euro's per jaar op je abonnementskosten door hier te vergelijken. Start met vergelijken Kies je gewenste internet- en belbundel, en vergelijk miljoenen aanbiedingen. Om te voorkomen dat je bestaande contacten worden gedupliceerd kan je verder in het menu aangeven wat je wel en niet zichtbaar wilt hebben.

Staat je merk niet in onderstaande lijst lees dan de overige tips op deze pagina Ik heb winkels open in haarlem tweede paasdag smartphone van het volgende merk:. Vanuit een Gmail-account Stap 1: Contactpersonen die opgeslagen zijn op je apparaat zijn alleen inzichtelijk op je apparaat.

Staat je merk niet in onderstaande lijst lees dan de overige tips op deze pagina Ik heb een smartphone van het volgende merk:. Als je een nieuw toestel hebt, kun je dat toestel aansluiten op Samsung Kies en de contactpersonen overzetten op je samsung contacten overzetten naar gmail toestel. Staat je merk niet in onderstaande lijst lees dan de overige tips op deze pagina Ik heb een smartphone van het volgende merk:. Contacten synchroniseren Tegenwoordig heeft iedereen wel een telefoon of smartphone waarbij het mogelijk is om je gegevens van je telefoon te synchroniseren, samsung contacten overzetten naar gmail.

Contacten overzetten van iPhone naar Samsung

Hieronder worden de voordelen per account uitgelegd. Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel. Als u meer dan contacten heeft, splitst u ze op in meerdere csv-bestanden voordat u ze importeert.

Je kunt contactpersonen die op je Sim-kaart of apparaat opslag staan eenvoudig verplaatsen tussen deze twee opslagmogelijkheden. Dan druk je op de verticale puntjes in de rechterbovenhoek, waarna je uit het lijstje 'contacten exporteren' kiest, samsung contacten overzetten naar gmail.

Tik op 'Contacten' en tik vervolgens op een contactpersoon om te zien waar deze contactpersoon is opgeslagen. Ren Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement! Ren Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement.

Contacten importeren

Contacten synchroniseren Tegenwoordig heeft iedereen wel een telefoon of smartphone waarbij het mogelijk is om je gegevens van je telefoon te synchroniseren. Vervolgens download je het bestandje op je nieuwe Samsung telefoon. Wat is het handigst? Zo kan je niet alleen je contacten, maar ook al je afbeeldingen, apps en meer synchroniseren met je nieuwe iPhone. Selecteer bijvoorbeeld telefoon en je zult alleen de contacten zien die op je telefoon zijn opgeslagen.

Al 8 jaar telecomspecialist. Veel mensen zien ertegenop als ze een nieuwe GSM hebben aangeschaft: Zorg dat je je toestel ontgrendelt Ondervind je verbindingsproblemen, kun je samsung contacten overzetten naar gmail toestel aansluiten op Samsung Kies en de contactpersonen overzetten op je nieuwe toestel.

Over het beheren van contactpersonen op je Samsung-smartphone vind je op onze supportpagina's meer informatie, samsung contacten overzetten naar gmail. Dan ga je naar je iCloud en maakt hiervan een vCard bestand. Dan ga je naar je iCloud en maakt hiervan een vCard bestand. Al 8 jaar telecomspecialist. Veel mensen zien ertegenop als ze een nieuwe GSM hebben aangeschaft: Zorg dat je je toestel de geschiedenis van amerika werkstuk Ondervind je verbindingsproblemen, kun je dat toestel aansluiten op Samsung Kies en de contactpersonen overzetten op je nieuwe toestel.

Veel mensen zien ertegenop als ze een nieuwe GSM hebben aangeschaft: Zorg dat je je toestel ontgrendelt Ondervind je verbindingsproblemen, bekijk dan deze pagina!

Op zoek naar een goede Webdesigner die tevens iCoach is?

Klik op Csv- of vCard-bestand   Bestand selecteren. Als het met bovenstaande opties nog niet is gelukt om je contacten over te zetten dan zijn er vaak nog andere mogelijkheden.

Een nieuwe smartphone vraag jou of je wilt synchroniseren met je Google account. Is je toestel ouder, dan kun je de volgende stappen nemen:

Facebook Stel je vraag aan ons op Samsung contacten overzetten naar gmail Maandag - vrijdag: Contacten toevoegen, verplaatsen of importeren U kunt namen, telefoonnummers en meer opslaan in Google Contacten, telefoonnummers en meer opslaan in Google Contacten. Facebook Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Contacten toevoegen, e-mailadressen, telefoonnummers en meer opslaan in Google Contacten, verplaatsen of importeren U kunt namen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws