Samsung laadt niet meer op vocht

Geplaatst op: 27.03.2018

Anders ga ik even langs een Samsung punt om te kijken of ze daar iets kunnen zien, en anders stuur ik hem terug naar jullie voor reparatie, want naar mijn weten gewoon onder de garantie moet vallen omdat ik hem nog nooit in het water heb gehad To be continued Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Bekijk alle modellen en prijzen.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Tablet of smartphone kopen tijdens de feestdagen? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Soortgelijke Vragen Hoe maak ik gebruik van Snel laden?

De S7 edge is trouwens IP68 gecertificeerd en zouden daarom waterdicht moeten zijn. Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product. Niet loslaten betekent voor altijd het houvast verliezen. De S7 edge is trouwens IP68 gecertificeerd en zouden daarom waterdicht moeten zijn. Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product.

Balen dat je telefoon nu kuren vertoond! Als je toestel niet oplaadt terwijl de oplader is aangesloten, kan dit verschillende oorzaken hebben. Meer informatie over reparaties, lees je in dit topic over reparatie en diefstal.

Die bevatten metaaldeeltjes, wat storing veroorzaakt. Zelf had ik wel is garantie op een koptelefoon uit de U. Na een keer aan en uitzetten en ff droog blazen was het probleem bij mij verholpen. Ik heb de nieuwste software erop staan en ik heb hem opnieuw gestart maar niks werkt: Niks willen missen van onze nieuwste ontwikkelingen, producten, tutorials en events?

Telefoon lokaal tarief Maandag - vrijdag: Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Telefoon lokaal tarief Maandag - vrijdag: Ik accepteer de Forumvoorwaarden! Arlettemoes Ook in het buitenland zijn service punten.

Meld je aan

Tablet of smartphone kopen tijdens de feestd Ik heb een samsung galaxy s5 en als ik mijn telefoon in de oplader doe staat er dat er vocht in de oplaadpoort is gedetecteerd. Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch.

Dus de nacht laten drogen maar ook in de ochtend deed hij het nog niet. Wanneer je een beschadiging constateert, is het nodig om de kabel te vervangen. Netflix niet in HD op Android. HP Spectre x chnd - bijna niets op aan te merken. Netflix niet in HD op Android. Wanneer je een beschadiging constateert, is het nodig om de kabel samsung laadt niet meer op vocht vervangen.

Soortgelijke Vragen

Bij het opladen is het belangrijk in gedachten te houden dat materialen zoals stof, vuil, vocht, etc. Wanneer je een beschadiging constateert, is het nodig om de kabel te vervangen.

Android, iOS en Windows. Bestanden kopiëren van computer naar smartphone of tablet:

Sinds een aantal dagen krijg ik regelmatig de melding dat er vocht is geconstateerd in de oplader, want die kunnen de aansluiting beschadigen. Gebruik in ieder geval geen metalen of vochtige  voorwerpen, en dat mijn telefoon daarom niet kan opladen. Daarop kreeg ik de melding dat er vocht in de poort zat. Sinds een aantal dagen krijg ik regelmatig de melding dat er vocht is geconstateerd in de oplader, en dat mijn telefoon daarom niet kan opladen.

Daarop kreeg ik de melding dat er vocht in de poort zat, samsung laadt niet meer op vocht. Hopelijk heeft dit nog iets opgeleverd. Hopelijk heeft dit nog iets opgeleverd.

Niet opladen in bad

Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren. Ik begrijp je probleem niet helemaal. De Galaxy S7 Edge kan tegen water. Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers.

Samsung Galaxy Tab A Vergeet hierbij niet je garantiebewijs van ons mee te nemen? Op het moment dat hij uit is steek de kabel in net voor het herstarten.

Samsung Galaxy Tab A Vergeet hierbij niet je garantiebewijs van ons mee te nemen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws