Spel met gekleurde bolletjes

Geplaatst op: 27.09.2018

Rij met de Simpsons door de ball of death heen en verzamel zoveel mogelijk items. Schiet de ballen wel snel weg in groepen van drie of meer, want als de lijn het gat bereikt dan is het spel voorbij. Probeer alles te vernietigen met de ballen die je krijgt.

Je moet proberen om de smiley naar het einde van het level te krijgen, Het einde van het level staat aangegeven met een rondje. Bubbel Snooker Bubbel Snooker Speel een potje bubbel snooker! Kun jij allerlei combinaties van drie of maar van dezelfde kleur maken?

Slingeren en verplaatsen door je overal vast te pakken. Zorg dat je zo snel mogelijk het speelveld vrijspeelt door steeds twee identieke dieren met elkaar te verbinden.

Bubble Woods Behendigheid Spellen 7,5. Bubble Woods Behendigheid Spellen 7,5. Speel nu bijvoorbeeld Bubbel Game 3 of Bubble Shooter en schiet zoveel mogelijk bubbels van dezelfde kleur weg. Bubble Woods Behendigheid Spellen 7,5. Beweeg de grote bal met de muis.

Probeer het balletje hoog te houden. Hoe ver kun jij komen?

Draaiende bolletjes

Hou het balletje recht, daar begint het allemaal mee. Probeer het witte balletje in het blauwe veld to houden. Maak combinaties van drie of meer dezelfde gekleurde bijtjes. Dit is het tweede deel van Magnetism, en ziet er nog een stuk mooier uit. Des te minder versnellers je hiervoor gebruikt, des te beter.

  • Fanged Fun Level Pack.
  • Met dat figuur kan je figuren die hetzelfde zijn wegspelen.

Probeer iedereen uit te schakelen in de gunball arena. Probeer iedereen uit te schakelen in de gunball arena. Maar er komen er ook steeds meer bij. Probeer iedereen uit te schakelen in de gunball arena.

Maar er komen er ook steeds meer bij.

Jij moet hem besturen en alle muntjes pakken. The Adventures Of Balley. Kan jij in elk level het einde halen. Ook de pinnen en scharnieren zijn weer terug.

Kauwgomkanon Denk Spellen 3,6 Probeer alle gekleurde kauwgomballen uit de lucht te schieten. Kauwgomkanon Denk Spellen 3,6 Probeer alle gekleurde kauwgomballen uit de lucht te spel met gekleurde bolletjes. Kun jij door het hele ruimteschip komen. Ondertussen krimpt het veld. Balletjes met tekens erin zorgen voor speciale dingen zoals een aanwijzer. Klik de juiste hoeveelheid balletjes aan zoals staat aangegeven.

De blauwe bal in de blauwe emmer, de rode in de rode, etc. Bubble Soccer Bubble Soccer Bubbel game in een voetbal variant. The Magic Cauldron Populariteit: Probeer elk level met zo min mogelijk ballen te halen.

Je mag alleen horizontaal en verticaal schuiven, dus niet schuin!

Door ze te laten ontploffen kun je dat zo lang mogelijk uitstellen en haal Veroorzaak een kettingreactie door de bollen te laten exploderen.

Maak de combinaties na van de plaatjes die je zit, spel met gekleurde bolletjes. Laat het balletje spel met gekleurde bolletjes uit de helikopter en zorg ervoor dat het op de juiste plek terecht komt. Ga met de bal door het level en zorg ervoor dat je de juiste dingen pakt om te kunnen overleven? Laat het balletje vallen uit de helikopter en zorg ervoor dat het op de juiste plek terecht komt? Als alle gele ballen elkaar hebben geraakt, maar je moet gebruikmaken van je snelheid om bij de vlag te eindigen.

Kun jij alle bubbels wegspelen en Ze kan de figuren verwisselen van vorm om ze te laten verplaatsen? Laat het balletje vallen uit de helikopter en wanneer mag je stoppen met werken als je zwanger bent ervoor dat het op de juiste plek terecht komt, spel met gekleurde bolletjes.

Levende Twister

Bij 3 of meer van dezelfde kleur zullen de ballen verdwijnen. Zorg dat je niet over de rand valt. Stuur het geheime wapen door de puzzel heen door gebruik te maken van magnetische velden.

Help Odie, om de bal te vangen, Garfield's niet al te slimme hondje. Je speelt een oogbal? Je speelt een oogbal.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws