Van der hoek makelaar harderwijk facebook

Geplaatst op: 24.10.2018

Woonoppervlakte circa m². Neem dan contact op met ons kantoor: De aansprekende punten van deze woning zijn o.

De sterke punten van deze woning zijn o. Ben jij ook benieuwd naar de succesvolle strategie van Van der Hoek? Deze in gebouwde woning is voorzien van een gerookte eiken vloer in de woonkamer, alle etages zijn voorzien van vloerverwarming en de sfeervolle keuken afsluitbaar met schuifdeuren is voorzien van inbouw-apparatuur.

Ideaal voor de starter! De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, bijkeuken met cv-unit, en wasmachine-aansluiting en deur naar de garage. Nieuw in de verhuur: Op zoek naar een nette starterswoning?

Sfeervolle en leuke binnenstadswoning in het centrum van Harderwijk. Sfeervolle en leuke binnenstadswoning in het centrum van Harderwijk. Piet Heinlaan 45 te Harderwijk. Ideaal voor de starter. Operadreef 44 in Harderwijk.

Wij hebben in de verkoop: De sterke punten van deze woning zijn o. Je zou hier maar wonen! De woning is volledig geïsoleerd. Het huis heeft lichte woonkamer met gashaard en erker, plavuizen vloer met vloerverwarming begane grond , nette open keuken voorzien van Boretti gasfornuis met ingebouwde oven, vaatwasser, magnetron, koelkast en vrieskast en een binnendoor te bereiken garage.

Het huis is gebouwd in

  • Het appartement is voorzien van twee slaapkamers, lichte woonkamer met open keuken vernieuwd in , toilet, badkamer en dakterras. Op zolder nog eens 2 slaapkamers waarvan één met een fantastische vide.
  • Lange Haeg in Ermelo Nette eengezinstussenwoning Stationslaan te Harderwijk

Oldenallerhout 1 te Harderwijk. Goed gesoleerd energielabel A met cv HR ketel geplaatst in en zonneboiler. Oldenallerhout 1 te Harderwijk. Goed gesoleerd energielabel A met cv HR ketel geplaatst in en zonneboiler? Goed gesoleerd energielabel A met cv HR ketel geplaatst in en zonneboiler.

Totale woonoppervlakte circa 77 m² en de inhoud bedraagt circa m³. November 8 at 2: Sfeervolle en leuke binnenstadswoning in het centrum van Harderwijk.

Email or Phone Password Forgot account. November 27 at 7: De sterke punten van dit huis zijn o. Email or Phone Password Forgot account.

Email or Phone Password Forgot account.

De inhoud bedraagt circa m³ en de woonoppervlakte bedraagt circa m². Er is geen water en electra aanwezig. Is je droomhuis wel echt een droomhuis?

Alles gelijkvloers, nette open keuken voorzien van Boretti gasfornuis met ingebouwde oven. Alles gelijkvloers, ideaal voor senioren. Het huis heeft lichte woonkamer met gashaard en erker, vaatwasser, plavuizen vloer met vloerverwarming begane grond, koelkast en vrieskast en een binnendoor te bereiken garage, ideaal voor senioren, ideaal voor senioren.

Het huis heeft lichte woonkamer met gashaard en erker, ideaal voor senioren, koelkast en vrieskast en een binnendoor te bereiken garage, magnetron, ideaal voor senioren, ideaal voor senioren. Lange Haeg in Ermelo Nette eengezinstussenwoning Totale woonoppervlakte van der hoek makelaar harderwijk facebook 77 m en de inhoud bedraagt circa m.

Piet Heinlaan 45 te Harderwijk. Inhoud circa m! Sections of this page.

Totale woonoppervlakte circa 77 m² en de inhoud bedraagt circa m³. Recentelijk zijn de binnen- en buitenzijde geschilderd, is de spouwmuur na geïsoleerd, een klein raampje aan de voorzijde vervangen en zijn er nieuwe radiatoren op de begane grond geplaatst.

Hoogstraat 6 te Harderwijk.

Het bouwjaar is Wat een prachtige beoordelingen hebben wij weer mogen ontvangen. Ruime en keurige vrijstaande woning met garage, ruim balkon gelegen op de 3e etage en met priv parkeerplaats en berging in het souterrain. Het bouwjaar is Wat een prachtige beoordelingen hebben wij weer mogen ontvangen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws