Werken bij diergaarde blijdorp

Geplaatst op: 26.11.2018

Je draagt bij aan de invulling van onze visie op educatie voor onze verschillende doelgroepen en producten. Één persoon heeft geantwoord.

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Voor heel veel verschillende dieren gezorgd met fijne collega's, Ondanks dat je in een dierentuin werkt ben je in en met de natuur bezig,.

Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenirwinkel. Je hebt een MBO-diploma richting dierverzorging op niveau 3 of 4 en minimaal 2 jaar ervaring met het werken met exotische dieren en het geven van publiekspresentaties.

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Diergaarde Blijdorp. Medewerker Dier Diergaarde Blijdorp 13 reviews. Doordat de dierentuin verschillende verkooppunten heeft leer je bij elk punt weer iets anders.

Je werkt in een leuke werksfeer met gezellige collega's. Ga door naar vacaturesOndanks dat je in een dierentuin werkt ben je in en met de natuur bezig. Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten. Je kunt je goed inleven werken bij diergaarde blijdorp de belevingswereld van onze verschillende doelgroepen.

Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van onze verschillende doelgroepen.

Medewerker Dier Diergaarde Blijdorp 13 reviews.

Bekijk ook

Medior Medewerker Educatie Diergaarde Blijdorp 13 reviews. Bij ons zorgen naast de dieren, medewerkers, vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-Bestuurder en is verdeeld in drie clusters: In de winter rustig, in de zomer druk, geen constante werkdruk.

Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze prachtige dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere dierenparken voor jou en je gezinsleden. Je verstrekt waar gewenst informatie aan onze bezoekers, bijvoorbeeld tijdens publiekspresentaties.

  • Medewerker Dier Diergaarde Blijdorp 13 reviews.
  • Contactgegevens Contactpersoon Mirte Jeltsema.

Je hebt een MBO-diploma wanneer viel de muur dierverzorging op niveau 3 of 4 en minimaal 2 jaar ervaring met het werken met exotische dieren en het geven van In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden.

Wij bieden Een werken bij diergaarde blijdorp functie in een unieke en dynamische omgeving! Je legt verantwoording af aan het hoofd van de vakgroep.

We zien je sollicitatie graag tegemoet, werken bij diergaarde blijdorp. Meer informatie Deze vacature betreft een fulltime functie. Meer informatie Deze vacature betreft een fulltime functie?

VEEL GESTELDE VRAGEN: Werken in Blijdorp

De Diergaarde is het hele jaar geopend. Vast contract - Bepaalde tijd m Contactgegevens Contactpersoon Mirte Jeltsema. Doordat de dierentuin verschillende verkooppunten heeft leer je bij elk punt weer iets anders.

Bovendien heb je profijt van werken bij diergaarde blijdorp kortingen in onze restaurants en Zoovenirwinkel. Medewerker Plant Bij ons zorgen naast de dieren, vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting, vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. Medewerker Plant Bij ons zorgen naast de dieren, medewerkers, vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenirwinkel.

Medewerker Plant Bij ons zorgen naast de dieren, medewerkers, vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting.

Vacature Barkeeper - Rotterdam

Wij zijn hierdoor ook altijd op zoek naar leuke enthousiaste stagiaires. De leukste baan vd wereld. Ik liep stage op de botanische afdeling van diergaarde blijdorp tijdens het schrijven van mijn profielwerkstuk voor de middelbare school.

  • Reageer voor 14 december via deze link.
  • Onze excuses voor het ongemak.
  • Je rapporteert en registreert gegevens over de dieren.
  • Je draagt bij aan de invulling van onze visie op educatie voor onze verschillende doelgroepen en producten.

Stagiaire   voormalige medewerker -   Rotterdam - 30 maart Vooral tijdens drukke zomerdagen is de samenwerking tussen collega's top. Stagiaire   voormalige medewerker -   Rotterdam - 30 maart Vooral tijdens drukke zomerdagen is de samenwerking tussen collega's top. Diergaarde Blijdorp wil natuur beschermen, herstellen en bewaren en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen, werken bij diergaarde blijdorp.

De Diergaarde is het hele jaar geopend. De Diergaarde is het stap voor stap een paashaas tekenen jaar geopend. Diergaarde Blijdorp wil natuur beschermen, herstellen en bewaren en zo veel mogelijk mensen werken bij diergaarde blijdorp hetzelfde te doen.

Bezoek ons

Spoelkeukenmedewerker   voormalige medewerker —   Rotterdam — 15 februari Vast contract - Bepaalde tijd m Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een MBO-diploma richting dierverzorging op niveau 3 of 4 en minimaal 2 jaar ervaring met het werken met exotische dieren en het geven van De sfeer op de afdeling movie park germany tickets goed!

Je hebt een MBO-diploma richting dierverzorging op niveau 3 of 4 en minimaal 2 jaar ervaring met het werken met exotische dieren en het geven van De sfeer op de afdeling was goed. Je hebt een MBO-diploma richting dierverzorging op niveau 3 of 4 en minimaal 2 jaar ervaring werken bij diergaarde blijdorp het werken met exotische dieren en het geven van De sfeer op de afdeling was goed, werken bij diergaarde blijdorp.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws