Witlof met ham en kaas paneermeel

Geplaatst op: 20.09.2018

Een goedje wat, werkelijk waar, niets met kaas te maken heeft natuurlijk. Het vervelende vind ik het vocht wat eruit komt.

Maar een lekker stuk spek bijvoorbeeld Italiaanse pancetta of juist kleine blokjes spek. Dat maakt het ook wat frisser! Leg in de ovenschaal. Hier varieer je zelf met de hoeveelheden. Groente mocht je, bij dit dieet, onbeperkt eten. Coburger of serano of parmaham in combinatie met verse Italiaanse kruiden en zongedroogde tomaatjes is een delicatesse.

We richten ons nu eigenlijk op recepten voor witlofrecepten uit de oven. We richten ons nu eigenlijk op recepten voor witlofrecepten uit de oven. Leg een plakje kaas en een plakje ham bovenop elkaar, witlof erop en rol de kaas en ham er rond. Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Vers op Walcheren.

Bekijk dan de website eens.

Laat het mij dan weten.
  • Corien Om het minder machtig te maken door de ham en kaas doe ik er ook altijd aardappelpuree of aardappelplakjes onder en boven op de witlof met ham en kaas nog plakjes tomaat.
  • Echt, geloof het of niet, dit was smullen en punttechnisch behoorlijk verantwoord. Grada Grondlof, mits op goede grond geteeld, dus geen zand, is oneindig veel lekkerder dan lof op watercultuur.

Ingrediënten

Kaas is erg romig en kan, afhankelijk van welk soort, verschillende smaken met zich meebrengen. Maar een lekker stuk spek bijvoorbeeld Italiaanse pancetta of juist kleine blokjes spek. Kook de witlof in een bodempje water met een beetje zout in ongeveer 20 minuten bijna gaar.

Iemand nog een goede tip naast de alternatieve bereidingswijzen om op een handige manier de bittere kern van de witlof te verwijderen? Will Dit familierecept is heerlijk! Dit hele zaakje gaat dan even de oven in tot de kaas gesmolten is en het ei gestold. Echt, geloof het of niet, dit was smullen en punttechnisch behoorlijk verantwoord.

Dat vind ik zo tof. Leg in de ovenschaal. Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Vers op Walcheren. Leg in de ovenschaal. Dat vind ik zo tof. Eventueel de grill even aanzetten om het oppervlak mooi te bruinen.

Subnavigatie

Barbera Witlof door de lengte in tweeen snijden, zachtjes bakken en na 10 minuten overgieten met een papje van olijfolie, gemberstroop, zout en nootmuskaat. Ga ook eens aan de slag met allerlei buitenlandse kruiden, zoals bijvoorbeeld kerrie. Dan is hij nog heerlijk knapperig.

Leuk dat je mag samenwerken met Vers op Walcheren!

Een vernieuwde versie met witlof met ham en kaas uit de oven Iedereen kent wel het meest standaard recept om witlof te maken. Een vernieuwde versie met witlof met witlof met ham en kaas paneermeel en kaas uit de oven Iedereen kent wel het meest standaard recept om witlof te maken. Als je zowel ham als kaas in de groente hebt, maar je wilt wel iets om over de aardappelen te doen, hoef je geen extra vlees meer te bakken.

Als je zowel ham als kaas in de groente hebt, maar je wilt wel iets om over de aardappelen te doen, maar je wilt wel iets om over de aardappelen te doen, witlof met ham en kaas paneermeel.

Een vernieuwde versie met witlof met ham en kaas uit de oven Iedereen kent wel het meest standaard recept om witlof te maken.

Witlof ham kaas

Ik heb weer zat tips om mijn favoriete gerecht eens anders te maken. Verwarm de oven voor op graden. Rol de lof en stuk banaan mee in de ham.

  • Wil je hem dan nog wat extra's geven, sprenkel op het laatst nog wat ketjap manis er overheen.
  • Super makkelijk en errug lekker.
  • Als je een wok met een grote steel hebt, kan je zelfs het echte wokken uitproberen door de inhoud omhoog te schudden.
  • Hennie Ik heb er altijd veel vocht nog in en laat het altijd zo goed uitlekken.

Andere variaties Er zijn dus nogal wat variaties mogelijk als je met deze groente een ovenschotel of overbakken wilt eten? Grote stronken zijn vaak een stuk meer bitter, dan in de oven et voil. Leuk dat je mag samenwerken met Vers op Walcheren. Leuk dat je mag samenwerken met Vers op Walcheren. Marjo Ik snijd eerst het "kontje" van ik hou van holland live witlof en boor dan gemakkelijk met de appelboor de bittere kern eruit.

Nog iets kaas daarover, witlof met ham en kaas paneermeel dat is eigenlijk ook van toepassing voor witlof waarvan het uiteinde van de bladeren niet geel maar groen zijn! Andere variaties Er zijn dus nogal wat variaties mogelijk als je met deze groente een ovenschotel of overbakken wilt eten. Grote stronken zijn vaak een stuk meer bitter, witlof met ham en kaas paneermeel, dan in de oven et voil. Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Vers op Walcheren?

Laat ik maar aftrappen met het nieuwtje?

Hoofdnavigatie

Waar je bij alle recepten goed om moet denken is dat je wel verse witlof gebruikt, en het liefst kleine stronkjes. Dat kleine beetje bittere smaak vind ik juist lekker. Nog iets kaas daarover, dan in de oven et voilà Heerlijk met een haaskarbonaadje met rozemarijn.

Persoonlijk vinden wij de bittere smaak niet erg. Mijn schatje vindt witlof helemaal niets. Home Witlof uit de oven, want deze recepten laten zien dat witlof helemaal geen saaie of bittere groente is. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws