Zelf je haar knippen puntjes

Geplaatst op: 04.07.2018

Hou het precies vast boven het punt waar je het wilt afknippen, en knip. Breng al je haar goed naar voren, doe dit gebukt, kam je haar goed door en maak een goede strakke paardenstaart op het hoofd die naar voren wijst. De rechte lijn, de V-vorm en de U-vorm.

Maak een paardenstaart recht naar achteren en zorg ervoor dat de staart laag zit en goed strak in het midden. Na het recht afknippen kan de staart losgemaakt worden. Tips Zorg dat je goed licht hebt, anders zie je niet wat je knipt. Producten die zeggen dat ze gespleten punten "genezen" bestaan niet. Doe het voorzichtig, zolang het elastiekje maar niet verschuift.

Hou je hoofd goed in het midden, kantel niet naar 1 kant.

Kam je haar met een wijde kam terwijl de conditioner er nog in zit. Voor droog haar kun je het beste een conditioner met natuurlijke olie gebruiken sheabutter, maak het zo gelijk mogelijk, veroorzaakt door steilen. Kam je haar met een wijde kam terwijl de conditioner er nog in zit. Knip alle haren die langer zijn dan de rest van je haar af, veroorzaakt door steilen.

Voor droog haar kun je het beste een conditioner met natuurlijke olie gebruiken sheabutter, maak het zo gelijk mogelijk, zelf je haar knippen puntjes, maak het auto invoeren naar belgie kosten gelijk mogelijk.

De rechte lijn

Wanneer het haar in laagjes wordt geknipt ziet het er voller uit. Hoe je je eigen haarpuntjes kan knippen, kan je hier lezen. Wanneer je het haar gaat knippen wordt het aangeraden het haar eerst vochtig te maken. Niet verplicht, maar zeer aanbevolen 4. Geprobeerd en het is helemaal goed gegaan. Toch knip ik regelmatig na het douchen mijn eigen haar af, want dan is het echt maar een heel klein beetje nodig.

Ga zo helemaal naar beneden. Als je licht haar hebt, gebruik dan een donkere achtergrond zodat je het haar beter ziet. Ga zo helemaal naar beneden. Ga zo helemaal naar beneden.

Dit doe je ertegen.

Eerste keer je haar knippen

Als je licht haar hebt, gebruik dan een donkere achtergrond zodat je het haar beter ziet. Zijn producten met siliconen nou echt zo slecht voor je haar? Zeg ik ergens dat ik een professionele schaar gebruikt heb? Klets met andere dames over haarverzorging in onze lang haar community op Facebook.

Hoppa, lekker rommelig en beachy. Dit is essentieel en dit moet je heel zorgvuldig doen. Pak het elastiekje goed stevig vast kijk uit dat er geen haren verplaatsen en knip de punt van staart af dit verwijdert de V.

Pak het elastiekje goed stevig vast kijk uit dat er geen haren verplaatsen en knip de punt van staart af dit zelf je haar knippen puntjes de V. Hoppa, lekker rommelig en beachy.

Ik heb het gedaan!! Nu is het engste moment aangebroken. Vraag een vriend of familielid om je haar te knippen. Knip het niet meteen te kort, bekijk eerst het resultaat.

Dit heb je nodig. Steal like an artist journal U-vorm Stap 1 1. Laat een reactie of vraag achter onder dit artikel Ontdek: Neem een klein plukje haar en draai het zelf je haar knippen puntjes je vinger. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Deze kostte me een paar tientjes, maar hij is het waard. Dit heb je nodig. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

In laagjes knippen

Vergeet niet na het wassen conditioner in te doen. Stap 4 voor perfectionisten. Ik ga dit zeker proberen….

Heeft jouw haar een hoge of lage porositeit. Een mooie U op lang blond haar, 6 cm eraf. Heeft jouw haar een hoge of lage porositeit.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws